lördag 23 juni 2007

Dagens mening

Idag är det dagen efter midsommar...vid en halv tre (på eftermiddagen) gick jag online på MSN, inte en enda kontakt från Sverige var där...midsommardagen måste vara den dag på året när flest svenskar ligger till sängs.
Själva firade vi i parken igår, aldrig har jag sett så många blonda kalufser på en o samma gräsmatta i ett främmande land (där den lokala befolkningen inte är blonda av naturen). Min kväll i kvadrat;

1. Vi godkände alla fyllor igår, midsommar är ju ändå den högtid då det är ok att vara full som en kastrull avgjorde vår eminenta jury (bestående av mig själv och Alma) Midsommar, och Valborg, och nyår, och sin födelsedag, student, påskveckan, fettisdagen (om man byter semlan mot en drink) och självklart kanelbullens dag, ja det är då det e ok att vara fullast på festen.

2. Lax med smak av gräs, sill sen i påskas, kaviar på tub, potäter, gammalt knäckebröd, seg Dajm, ljummen öl, rosa skumpa och svenska chips...vår picnic var fulländad!

3. E och S outfit...grabbarna grus lyckades ta på sig exakt samma kläder en dag som denna. Rutig skjorta, blåa jeans, Victoria skor, solglasögon och vita boxer. Synkat grabbar!!!

4. Parkens portar stängs vid 23, jag har fortfarande inte kommit på hur vi kom ut vid halv 1-tiden.

5. C kommentar efter att spelat Kubb, dominerat spelet och skrikit av lycka i ett par timmar "äh, dom hade ju andra regler, det var inte alls kul".Nedan följer dagens mening...sov gott, nu ska jag iväg och fira San Juan.

"Hugh Hefner är nämligen också ihop med Kendra Wilkinson och Bridget Marquardt, men Holly är hans favoritflickvän."

1 kommentar:

Aurora sa...

Varfor later det alltid mkt mkt mkt roligare nar man inte sjalv varit med? Fast det var ratt kul i midsommarens forlovade hemland med, jag ar anda radd for barn med handgranater som pratar utrotningshotade sprak ;)