söndag 3 juni 2007

Dagen då jag tog mig i kragenFör ett par veckor sedan bestämde jag mig för att lära mig allt jag alltid nekat mig att göra. Jag har länge funderat på att skriva en lista med "måsten" innan jag dör, rädslor som ska bort (inte min snigelfobi, den får jag dras med) och saker jag lagt åt sidan men nu ska ta tag i igen. Listan är än så länge bara mental men ack så lång och består av saker som longboard, kitesurf, läsa alla nobelpristagare i litteratur, bli journalist, börja spela tvärflöjt igen, städa vinden, sortera alla mina bilder, köpa systemkamera, leta upp mina Ecco-sandaler osv osv osv. Som sagt länge har listan funnits i tankarna och imorse efter att ha druckit orättvist kaffe tog jag mig i kragen o stack jag ut o körde lite bräda...Mål 1 på min lista.

Det gick faktiskt riktigt bra, jag åkte fram och tillbaka på gatan utanför vårt hus och kände hur jag blev bättre och bättre för var spark. Att jag aldrig tänkt på att åka bräda är det optimala transportmedelt? A skejtade, min bror skejtade, min minsta bror skejtar nu, L longboardar i Barcelona och G anser det vara hur lätt som helst. Men att det skulle ta mig så himla många år att ens ställa mig på brädan, även om jag kan massor om sporten och sett de flesta filmer, kan i teorin alla trick, spelat Tony Hawk i x antal år och tom fått en lapp av en svensk fd. sponsrad skateare där det står "Till världens snyggaste Johanna" det trodde jag aldrig.

Så fort jag är tillbaka i BCN ska jag låna en bräda, i augusti ska jag tvinga min bror att lära mig och i höst; ja då är det jag som glassar fram på min ny fina longboard...

Livet handlar inte om att glida på ett bananskal, livet handlar om att åka bräda.

Peace

1 kommentar:

Aurora sa...

Jo!! Idag ska jag tjacka sele och vatdrakt, har fatt sakra tips om El Medano pa teneriffa for du vet vad ;)

Shit vad vi kommer att vara grymma i host!